Få mere selvkærlighed og lær at lytte til dig selv
Få mere ro, overskud og indre styrke
Få balance i dine forhold til andre

Min sjæl ved

I dag har jeg siddet og signeret bøger og sendt den første fjerdedel afsted af de bøger, som jeg har bestilt til min bogreception d. 22. maj. Hvis du vil sikre dig et eksemplar (eller flere – bogen er en god gave til alle, der er på en personlig eller spirituel rejse med sig selv), kan du forhåndsbestille ved at sende mig en mail på linket herunder. Bogen koster 250,- kr.

Du kan også få et signeret eksemplar tilsendt med posten. Det koster 300,- inkl. forsendelse, og du kan betale via Mobilepay eller bankoverførsel.

Husk at du er velkommen til min bogreception mandag 22. maj, hvor bogen officielt udkommer. Det foregår på 5. sal i de smukke lokaler på NOR: Nordic Health House, Hejrevej 30, København NV fra kl. 17-18.30. Der er dejlig kage, jeg læser et par tekster op fra bogen, og Kristian Thorsager kommer med sin guitar og spiller lidt.

Meld dig meget gerne til via maillinket, så jeg er sikker på, at der er nok kage.

Bestil din bog her, og/eller tilmeld dig bogreceptionen