Få mere selvkærlighed og lær at lytte til dig selv
Få mere ro, overskud og indre styrke
Få balance i dine forhold til andre

Tiden er sat i stå…

Og pludselig befinder vi os i en helt uvirkelig situation. Tiden er sat i stå og pludselig er der masser af tid, som store flager af tomrum, nu hvor meget af det, vi plejer at fylde tiden med, er midlertidigt lukket ned.

Hvad skal vi så bruge al den tid til?

Tja… vi kan selvfølgelig gøre det, vi plejer at gøre, når der er overskud af tid. Eller vi kan prøve noget andet. Begynde at rydde op, smide ud og gøre rent, som en af mine klienter skrev en smuk tekst om, som han sendte mig i formiddags. 

Se livet efter i sømmene. Hvad er det, som i virkeligheden er vigtigt? Nu, hvor det bliver tydeligere end nogen sinde før for de fleste af os, at vi kun har den til låns, tiden. At den ikke blot kan blive sat i stå men smutte helt bort mellem hænderne på os, før vi troede det. Det bliver forhåbentligt (og sandsynligvis) ikke lige i denne ombæring. Men det bliver på et tidspunkt, det er sikkert og vist. 

Tiden er dyrebar. NU

Tiden er mere dyrebar, end vi sædvanligvis er opmærksomme på, og NU er et godt tidspunkt at vende tilbage til det, der er vigtigt. Hvordan du bruger den. Også lige nu, hvor den kan forekomme truende og som noget, der skal overstås, indtil vi igen vender tilbage til normalen, og det vi kender.

Men måske pointen er, at vi ikke kommer til at vende tilbage til det, vi kender. At konsekvenserne af at stå lige her, lige nu, bliver vidtrækkende for os alle. På godt og ondt.

Tiden er sat i stå… Og hvis vi vil, kan vi bruge den tid, der er givet os, til at vende opmærksomheden mod, hvordan vi gerne vil leve med os selv og med hinanden. Lige nu, hvor de fleste af os har fået åbnet et rum, der plejer at være fyldt op, men som nu runger af tomhed. Lige nu er tiden sat i stå, og du kan bruge øjeblikket på at komme til stede. Der er tid til det. Nu.