Få mere selvkærlighed og lær at lytte til dig selv
Få mere ro, overskud og indre styrke
Få balance i dine forhold til andre

Transformation

Nu er jeg på vej hjem fra sommerferie og klar til at starte med at arbejde fra i morgen. 
For mig har denne sommer budt på skønne oplevelser og samvær med mine allertætteste, og så er der gået meget, meget tid med ingenting. 

Jeg har givet slip på ambitionerne om, hvad jeg “burde”. Jeg har stirret ud i luften i timevis. Jeg har løsnet forestillingerne om, hvem jeg er, hvor jeg kommer fra, hvad jeg skal og alle ideerne om, hvad jeg synes, føler og mener.

Jeg har ladet stilheden få plads. Jeg har vippet lidt med den ene fod. Og lidt med den anden.

Ind imellem har jeg været bange, ked af det eller vred. Jeg har mærket hvordan lag efter lag er skrællet af mig, og så har jeg tænkt, at jeg måske alligevel skulle blive i min trygge puppe, hvor jeg i hvert fald havde en illusion om en form for kontrol.

Men det er jo netop en illusion, og der er ikke andet for end enten at vælge og acceptere et halvt og begrænset liv, eller at invitere kontrollen til at give slip og lade illusionerne fordampe. Og jeg har for længst truffet mit valg, selvom jeg til tider kan synes, at det er lige lovligt konfronterende at se mig selv i øjnene uden filter og flitterstads.

Hvis du også længes efter at leve dit liv mere sandt, ærligt, vågent og bevidst, kan du tage med på fem døgns retreat på Strandgaarden på Helgenæs som starter om en måned fra i dag.
Healing, meditation, bevidsthed, stilhed og hjerterum til dig.

Her kan du læse mere om retreatet på Helgenæs