Ekstraordinært tilbud på sessioner grundet coronavirus

Er du også bange, stresset, presset, bekymret, angst eller utryg på grund af udbruddet af coronavirus? Så er du ikke alene, og det er meget forståeligt, for vi befinder os i en situation, som ingen af os har prøvet før, og som vi ikke ved, hvordan kommer til at påvirke os den næste tid.

Men vi ved, at den påvirker os, for det har den allerede gjort. Vi har allerede nu allesammen haft praktiske, økonomiske, følelsesmæssige og måske endda helbredsmæssige konsekvenser af coronavirus. Skolerne og mange arbejdspladser er lukkede, folk er blevet fyrede, sat i karantæne eller opfordres som minimum til en meget ændret adfærd. Det er skræmmende, usikkert, utrygt, og mange oplever også, hvordan “indespærringen” og det ufrivillige brud med det, vi plejer at gøre, bringer gamle, uhensigtsmæssige vaner, mønstre og adfærd frem.

Sessioner til stærkt nedsat pris pga coronavirus

I den anledning har jeg besluttet helt ekstraordinært at tilbyde sessioner til stærkt nedsat pris. I en begrænset periode kan du derfor få sessioner via FaceTime/Skype eller telefon a 50-55 min til kun 500,- kr. Normalpris er 1100,- for en session a fem kvarters varighed.

Send en mail eller sms til mig, så aftaler vi en tid. Måske allerede i dag?

Du finder mine kontaktinformationer her

Du kan til hver en tid opdatere dig med de aktuelle retningslinjer og anden relevant information på Sundhedsstyrelsens side om coronavirus her