Hvorfor er det så sårbart at træde ind i sit lys?

“Hvorfor fortæller du egentlig ikke folk, at du har det vildeste klarsyn, og at det i høj grad er det, der gør, alt hvad du laver, så stærkt og transformerende?” var et af de spørgsmål, jeg fik stillet forleden.

Det havde jeg mange gode svar og forklaringer på. Men de nåede ikke engang at blive formuleret, før jeg godt vidste, at det altsammen bare var B…S…

For hvis jeg skal koge den feedback jeg får fra klienter, kursister og elever sammen til én eneste ting, der virkelig er det, der rykker, så er det noget med, at jeg har evnen til at se meget dybt i andre. Se hvilke temaer og mønstre, der er, se hvad modstanden og forhindringerne er, og se hvilke fantastiske kvaliteter og talenter, der ligger slumrende.

Så hvorfor fortæller jeg egentlig ikke folk det?

Læs resten af bloggen på Levlykkeligt her og få svaret på, hvorfor vi ind imellem må have andre til at guide os på vej.