Giv slip på gammel energi og traumer på retreatet

Slip gammel energi og traumer. Dag to på retreat.

Dag to på retreat er den store release-dag, vi for alvor sætter fokus på at give slip. Denne dag handler om at blive renset for begrænsende, tung, gammel energi og traumer.  “Let go!” Denne dag på retreatet er ofte den dag, de fleste har set mest frem til (tit helt tilbage til de tilmeldte sig), og det kan i nogle tilfælde også være den dag, man kan have mest modstand på. 

Det er en dag, hvor vi arbejder meget kropsligt. Med åndedrætsterapi, dynamiske meditationer, healingssessioner og med øvelser og trancearbejde, der guider det ubevidste til at løsne, transformere, blødgøre og slippe gamle traumer. 

Det er en dag, hvor vi minder os selv om, at kroppen besidder en visdom, som på nogle områder langt overstiger vores mentale evner, hvor skarpe de end kan være.

De fleste af os, som deltager på retreatet har en ret høj grad af psykologisk bevidsthed. Vi har fået coaching, gået i terapiforløb og talt et halvt øre af med vores venner, veninder og ægtefæller. Vi forstår godt, hvad (en del af) vores udfordringer er. Vi har “arbejdet” med dem. Men der er stadig noget, der sidder i kroppen. Mønstre, adfærd, følelser, tanker og gammel energi, som bliver ved med at styre os. Spændinger, skader, traumer som helt subtilt ligger i vores energifelt og aktiveres, når vi mindst venter det.

Vi sætter hovedet fri og åbner for kroppens visdom

Det er dagen, hvor vi åbner os op for kroppens viden og den visdom, der bor i det individuelle og kollektivt ubevidste. Hvor vi sætter fri og giver slip udenom hovedet, det rationelle og alle forklaringerne og analyserne. Vi giver kroppen lov. Til at mærke, forløse og være.

Den anden dag er derfor også en meget følelsesladet dag, hvor der kan være store emotionelle udbrud fra hele paletten. De følelser, vi ellers lægger låg på, får plads og omsorg, bliver mødt, udtrykt, healet, sluppet, transformeret.

Herefter følger letheden. Stilheden. Taknemmeligheden. Roen. Forbundetheden…
Vi mærker og ved, at vi ikke er alene. At vi er båret af fællesskabet og noget, der er meget større. Der er blødhed, træthed og åbenhed i de fleste efter denne dag.

Tilmeld dig næste retreat og læs mere om det praktiske her

Alle retreats, 2-3 årligt, foregår pt. på vidunderlige Strandgaarden på Helgenæs

Du kan læse mine øvrige blogindlæg om de forskellige dage på retreatet her:

Dag 1, Dag 3, Dag 4, Dag 5