Tid til integration, healing og kontakt til elementerne. Fjerde dag på retreatet.

På fjerde dag af retreatet er det tid til integration, healing i praksis og måske kontakt til elementerne. Det er den dag, hvor vi for alvor træder ind i det nye rum, der har åbnet sig op i os, nu hvor der er blevet skabt mere plads af den energi, som ikke længere er bundet i os.

Det er den dag, hvor vi går på opdagelse i nye evner, kompetencer, perspektiver og ressourcer. Hvad er det, vi kan, som vi ikke har lagt mærke til før? Eller som vi havde glemt? Hvad er det, vi har brug for at træne, øve og lade folde dybere ud i os selv?

Den fjerde dag er den dag, vi for alvor healer. Hvor alle får mulighed for både at give og modtage healing og få vejledning og feedback. 

Den fjerde dag kan også være en dag, hvor vi forbinder os og tager kontakt med elementerne. Hvor vi opdager, hvordan alt er forbundet, og hvordan vi også selv er forbundet gennem de samme byggesten. Vi søger udenfor og mærker derigennem, hvordan vi selv er luft, ild, vand og jord, og hvordan vores indre balance mellem elementerne er lige nu.

Kontakt til elementerne: Bålceremoni

Som regel laver vi på denne dags aften – hvis vejret og energierne er med os – en kraftfuld bålceremoni. Gennem denne ceremoni har vi mulighed for at give endegyldigt slip på den adfærd, det mønster, den relation eller den grundlæggende begrænsende overbevisning, som vi er klar til at tage afsked med.

Denne dag og aften er som regel præget af et meget stærk gruppefølelse samtidig med, at alle står i sig selv. Det er ofte på denne dag, det for alvor integrerer sig i os, hvor meget vi er fælles om. At trods alle vores forskellige kompetencer, værdier, holdninger, oplevelser, aldre osv. så er der mere, der forener os, end der adskiller os. Ikke bare os, der deltager, men os alle. Den dybe erkendelse, der opnåes gennem det, vi spejler i hinanden. Det, vi deler gennem ord eller øjnene. Den gennemsigtighed, åbenhed og sårbarhed vi er fælles om.

Du kan tilmelde dig næste retreat og læse meget mere om det her

Her kan du læse mine blogindlæg om de forskellige dage på retreatet:

Dag 1, Dag 2, Dag 3, Dag 5

Alle mine retreats holder jeg i øjeblikket på vidunderlige Strandgaarden på Helgenæs