Initieringsceremoni

Transformation og initieringsceremoni. Dag 3 på retreatet

Den tredje dag fortsætter vi processerne med transformation, så vores energisystem er så rent, balanceret og fintunet som muligt inden aftenens initieringsceremoni. Vi lader kroppen, det ubevidste og energierne guide os ind i indsigter, forløsninger, erkendelser, given slip, stilhed…

Vi retter samtidig opmærksomheden mere og mere mod, hvem og hvad vi i virkeligheden er. Hvad er tilbage, hvis vi piller alle vores fortællinger om, hvem vi er, væk? Hvem er vi, hvis vi bare for et øjeblik ikke identificerer os med alle vores roller, socialt, arbejdsmæssigt, i familien osv? Hvem er det, der altid er til stede? Hvad er det i os, som ikke skal heales, transformeres og slippes? Hvad sker der, når vi opdager kontakten til det?

Den tredje dag åbner dermed op for det i os, som altid er vågent, til stede og fuldt bevidst, og derigennem kan vi være heldige at opleve den enorme healing og transformation, som den kontakt indebærer.

Initieringsceremoni

Tredjedagen er som nævnt også den dag, hvor vi afholder vores initieringsceremoni om aftenen. Der er mange, der spørger, hvad det egentlig er, og det kan jeg godt forstå, for det bliver nemt meget uspecifikt at forklare, men lad mig forsøge alligevel.

Når du er på dette retreat for første gang (niveau 1), får du på initieringsaftenen lagt ti forskellige healingssymboler ind i sit energisystem. Disse healingssymboler bliver til slut aktiveret med en særlig kraft, så du til hver en tid kan trække et eller flere af dem frem og bruge dem til at rense, afbalancere eller heale dit energisystem med.

Kommer du senere på retreat igen (niveau 2), modtager du ti nye symboler og det samme foregår, hvis du kommer en tredje gang (ja netop, ikke overraskende, kaldet niveau 3). Har du deltaget på retreat tre gange, har du altså i alt 30 healingssymboler/energier aktiveret i sit system. Kommer du herefter flere gange begynder de initieringsprocesser, du gennemgår, at blive en del mere avancerede. Det er også herfra, at du evt. kan begynde at arbejde med healing af andre. Alt det får du selvfølgelig meget mere at vide om, når du er på retreatet.

Tredje dags aften er den aften, hvor vi gør noget særligt ud af at gøre rummet rent og klart. Hvor vi nu pynter ekstra op med lys og smukke blomster. Aftenen kan ind imellem blive lang, hvis der er mange deltagere, som skal have avancerede initieringer. Derfor foregår det ofte sådan, at de, der allerede er initierede eller venter på at blive det, som regel sidder og mediterer i den fine og meget kraftige energi, der bliver opbygget i aftenens løb. 

Du kan læse mere og tilmelde dig retreatet her

Du kan læse mine blogindlæg om de forskellige dage på retreatet her:

Dag 1, Dag 2, Dag 4, Dag 5

Alle retreats finder i øjeblikket sted på Strandgaarden på Helgenæs